Ett litet middagstips.
2 pkt färsk fettuchini
200 g skalade räkor
2 st avokado
500 g creme fraiche (2 burkar)
4 dl färsk persilja
ca 1 dl olivolja
salt och peppar
* Koka upp vatten i en kastrull. Salta och häll lite olivolja i vattnet.
* Gröp ur avokadon och skär den i mindre bitar. Ta av kastrullen med vatten och lägg i pastan. Låt den ligga i några minuter.
* Häll av vattnet och blanda i räkor och avokado. Krydda med salt och peppar och ringla lite olivolja över.
* Persiljecremen: Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i creme fraiche och smaksätt med salt och peppar. KLART!
Det här är ett nytt påhitt. Lättlagat, snabbt och väldigt gott!
Oh, vad gott det lät!
Fast jag är ju veg, funkar säkert ok utan räkor.
😀
L… Det gör det säkert! Ta i lite mera avokado bara. Jag var vegetarian i ganska många år. Tills för några år sedan. Nu äter jag fisk, skaldjur och kyckling. Men jag har allvarligt funderat på att utesluta kyckling igen.
Åhå, mumsfilibabba!
Det ska jag laga i helgen för då är köket klart. Typ. 🙂
Madison… Tycker jag absolut du ska. Det var smarrigt värre. 🙂